Welkom bij de Christelijke boekhandel
De Goede Boekenhoek

De Goede Boekenhoek staat boordevol boeken, grootletterboeken, e-books en luisterboeken van voornamelijk christelijke auteurs / uitgevers.
Kijk voor een uitgebreide beschrijving wie wij zijn en wat onze doelstelling is op de pagina wie zijn wij.
*****************************************
*****************************************

ga naar familiedagenKomt u ook naar de Familiedagen die D.V. 21, 22 en 23 oktober a.s. in Gorinchem gehouden worden? De Goede Boekenhoek is er met een grote sortering “nieuw” en “oud”. Maar uiteraard niet met alles wat leverbaar is. Daarom is vooraf bestellen aan te bevelen, dat kan tot 5 dagen voor de beurs begint. Bestel nu en vul dan afhalen in, en de code Famdagen2020. Tweede hands boeken bestellen via Boekwinkeltjes kan ook, ga naar dgbhnl.boekwinkeltjes.nl en stuur in dat geval een berichtje ipv een bestelling. Afrekenen kan bij het ophalen op de beurs, u betaalt geen verzendkosten en de bestelling ligt, met een leuke attentie, voor u klaar.
*****************************************
*****************************************

Alle aanbiedingen die u in krant of tijdschrift tegenkomt en die ook binnen ons assortiment vallen, gelden ook bij De Goede Boekenhoek.
Zoekt u een artikel wat niet op de site gevonden kan worden, dan kunt u via het contactformulier vragen of levering mogelijk is. 

Neemt u altijd voor u een GROOTLETTERBOEK bestelt eerst contact op of dit leverbaar is. contactformulier

U heeft het wettelijke recht om na bestelling af te zien van de aankoop lees meer hierover op de pagina retourneren of download het formulier 

Aan de content van de website wordt de hoogste zorg besteed, toch is het niet te voorkomen dat er foutjes in staan, waarvoor excuses. 

Wij gebruiken 'functionele cookies' voor het onthouden van login/winkelwagen. Voor een goed gebruik van de site moeten daarom cookies voor deze site ingeschakeld zijn.