Assortiment

Uitgebreid zoeken


Ds. C.G.Vreugdenhil
Zie ik kom haastig
 

De christelijke gemeente heeft een geweldig toekomstperspectief. Binnen de reformatorische gezindte is hier niet altijd voldoende aandacht voor. Maar als we de Heere Jezus Christus kennen, zullen we Hem verwachten en letten op de signalen van de eindtijd. De toekomst van IsraŽl, de lichamelijke opstanding en de vernieuwing van hemel en aarde willen in ons geloofsleven een grote plaats hebben.

Wie zijn wij

Christelijke boekhandel De Goede Boekenhoek

De Goede Boekenhoek richt zich met haar aanbod van boeken, e-books, wenskaarten, en CD's op hen die graag goede en christelijke lektuur lezen of muziek horen en daarom willen wij in het bijzonder aanbieder zijn voor het reformatorisch deel daarvan. 

Ons aanbod bestaat uit Bijbels, kinderbijbels, theologische werken, kinder- en jeugdboeken van christelijke schrijvers. Ook vindt u een ruim aanbod van grootletterboeken op de site. Daarnaast CD's van christelijke uitvoerenden.
In elk geval van hen die zich, al of niet bewust, gebonden weten aan Gods wet, juist in kunstzinnige en culturele uitingen.  

Doel is om door de verkoop bij te kunnen dragen aan de verbreiding van het Evangelie.  

De verkoop van onze artikelen zal voor het grootste deel gebeuren via het internet. Daarnaast is De Goede Boekenhoek van tijd tot op de weekmarkt in Spijkenisse te vinden en waar mogelijk op beurzen, braderieŽn, verkopingen etc. 

Het doel wat wij nastreven wil De Goede Boekenhoek bereiken door, naast de hiervoor genoemde verkoopplaatsen, aanwezig te zijn met een verkoopstand bij, door vanuit kerken en scholen of andere instellingen georganiseerde, verkopingen.
Na zo'n verkoping zal aan de organisator een gift worden overgemaakt, waarvan de hoogte een tevoren afgesproken percentage van de verkoop is.
Kerken, scholen en verenigingen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden via de e-mail

Naast de nieuwe uitgaven koopt en verkoopt De Goedeboekenhoek ook 2e hands boeken. Het aanbod kunt u hier vinden. Heeft u in goede staat verkerende tweede hands boeken, neem dan contact op via het contactformulier.