Assortiment

Uitgebreid zoeken


helder en klaar.jpgHelder en klaar - deel 1
Evert Barten 

Het bekendste werk van Wilhelmus ŗ Brakel is de Redelijke Godsdienst. Het biedt een overzicht van onze geloofsleer. Maar denk niet dat het een saaie verhandeling is. Duidelijk blijkt eruit dat de schrijver heel dicht bij de Heere heeft geleefd. Om jaloers op te worden. Dominee Hellenbroek zei ervan: 'Geen huisgezin behoort het boek te missen. De zegen die het gegeven heeft en nog geeft, is onvergelijkbaar. Daardoor zal ņ Brakel nog blijven spreken, ook nadat hij gestorven is.' Helder en klaar is een weergave van de Redelijke godsdienst in de taal van nu. Aan de hand van herkenbare vragen helpt deze bewerking je om de rijke inhoud van dit standaardwerk te ontdekken.

Wie zijn wij

Christelijke boekhandel De Goede Boekenhoek

De Goede Boekenhoek richt zich met haar aanbod van boeken, e-books, wenskaarten, en CD's op hen die graag goede en christelijke lektuur lezen of muziek horen en daarom willen wij in het bijzonder aanbieder zijn voor het reformatorisch deel daarvan. 

Ons aanbod bestaat uit Bijbels, kinderbijbels, theologische werken, kinder- en jeugdboeken van christelijke schrijvers. Ook vindt u een ruim aanbod van grootletterboeken op de site. Daarnaast CD's van christelijke uitvoerenden.
In elk geval van hen die zich, al of niet bewust, gebonden weten aan Gods wet, juist in kunstzinnige en culturele uitingen.  

Doel is om door de verkoop bij te kunnen dragen aan de verbreiding van het Evangelie.  

De verkoop van onze artikelen zal voor het grootste deel gebeuren via het internet. Daarnaast is De Goede Boekenhoek van tijd tot op de weekmarkt in Spijkenisse te vinden en waar mogelijk op beurzen, braderieŽn, verkopingen etc. 

Het doel wat wij nastreven wil De Goede Boekenhoek bereiken door, naast de hiervoor genoemde verkoopplaatsen, aanwezig te zijn met een verkoopstand bij, door vanuit kerken en scholen of andere instellingen georganiseerde, verkopingen.
Na zo'n verkoping zal aan de organisator een gift worden overgemaakt, waarvan de hoogte een tevoren afgesproken percentage van de verkoop is.
Kerken, scholen en verenigingen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden via de e-mail

Naast de nieuwe uitgaven koopt en verkoopt De Goedeboekenhoek ook 2e hands boeken. Het aanbod kunt u hier vinden. Heeft u in goede staat verkerende tweede hands boeken, neem dan contact op via het contactformulier.